Přeskočit na obsah

Zásilka není jen krabice je to brand

uvodka01-2

 

Každý obchodník ví, že cesta zákazníka nekončí na stránce „Děkuji za nákup". To, co přichází dál, může mít stejně velký vliv na vnímání značky jako samotný nákup. Ať už je to balení, které rozbalují, nebo stav, ve kterém je jejich zásilka doručena, každý detail může ovlivnit jejich pohled na váš obchod...

 

Zásilka jako prodloužená ruka vaší značky

Ponákupní marketing se zaměřuje na komunikaci se zákazníky po jejich nákupu s cílem udržet se zákazníkem kontakt, aby se co nejrychleji vrátil a opět nakoupil. 
 
banner_eBook
 

Vaše zásilka není jen prázdná krabice. Je to příležitost ukázat svým zákazníkům, že vám na nich záleží a že vaše značka se stará o každý aspekt jejich nákupní zkušenosti.

box_AB

Brandové balení, které mluví za vaši značku

Přizpůsobte balení své zásilky tak, aby korespondovalo s estetikou a poselstvím vaší značky. Každá krabice, každá páska, každý vnitřní vložka - to vše je příležitostí k posílení vaší identity.

Sdělte svůj příběh

Vložte do zásilky příběh vaší značky. Může to být osobní vzkaz od zakladatele, mini booklet o historii vaší firmy nebo jednoduchý leták s informacemi o dalších produktech.

Malý dárek, velká radost

Nikdy nepodceňujte sílu malého dárku. Drobnost jako slevový kupón, vzorek produktu nebo ručně napsaná poznámka může udělat zázraky pro loajalitu zákazníka.

Transparentnost ve všem

Buďte transparentní ohledně stavu zásilky a možností sledování. Vaši zákazníci si zaslouží vědět, kdy jim jejich balíček dorazí a že jsou v dobrých rukou.

Oslovte jejich smysly

Přidejte do zásilky něco navíc, co osloví vašich zákazníků. Může to být například malý dárek, který jim udělá radost, nebo personalizované pozdravné karty. Takové gesto může posílit jejich zážitek z nákupu a pocit spojení s vaší značkou.

Zásilka není jen balení, je to prodloužená ruka vaší značky. Ať už je to první nebo poslední kontakt s vaším zákazníkem, mějte na paměti, že každý detail má význam. Buďte originální, buďte autentičtí a nechte svou zásilku mluvit za váš obchod. 

banner_eBook