Přeskočit na obsah

Jak z e-mailových notifikací vytěžit maximum?

uvodka09-1

 

E-mailové notifikace jsou skvělým nástrojem pro komunikaci se zákazníky. Často se používají k informování o stavu objednávky, ale mohou být také účinným prostředkem pro upselling. Podíváme se, jak využít e-mailové notifikace ke zvýšení hodnoty objednávek.

BANNER_EBOOK-Notifikace-Aug-16-2024-09-11-59-4855-AM

1. Nabídněte relevantní produkty

Doporučujte produkty, které souvisejí s tím, co zákazník už koupil. Koupil si fotoaparát? Nabídněte mu objektivy, stativy nebo brašny. Relevance je klíčem k úspěchu.

2. Vytvořte pocit naléhavosti

Časově omezené nabídky mohou zákazníky motivovat k rychlému nákupu. Příklad: “Objednejte během následujících 48 hodin a získejte 10% slevu na tento produkt.” Naléhavost může zvýšit prodeje.

3. Zajistěte atraktivní vzhled

Vaše e-mailové notifikace by měly být vizuálně přitažlivé. Používejte kvalitní obrázky, jasná tlačítka s výzvami k akci (CTA) a dobře strukturovaný design. Vzhled má velký vliv na reakci zákazníků.

 

4. Zdůrazněte výhody

Ukažte zákazníkům, jaké výhody jim nákup doporučeného produktu přinese. Například: ,,Tento objektiv zvýší kvalitu vašich fotografií” nebo ,,Tato brašna ochrání váš nový fotoaparát”.

5. Využijte recenze

Přidejte do e-mailů recenze a hodnocení od ostatních zákazníků. Pozitivní zpětná vazba může výrazně ovlivnit rozhodnutí o nákupu.

6. Pravidelné testování a optimalizace

Pravidelně testujte různé strategie upsellingu ve svých e-mailových notifikacích. Sledujte, které nabídky fungují nejlépe, a podle toho své e-maily optimalizujte.

notifikace

E-mailové notifikace jsou víc než jen informační nástroj. Při správném využití mohou významně zvýšit hodnotu objednávek prostřednictvím upsellingu. Relevantní nabídky, naléhavé nabídky, atraktivní vzhled a zákaznické recenze jsou klíčové prvky pro úspěch.

Výhody používání Foxdeli

Foxdeli nabízí komplexní nástroje pro optimalizaci vašich e-mailových notifikací. Díky pokročilým funkcím a snadné integraci vám Foxdeli umožní vytvářet e-maily, které nejen informují, ale také zvyšují prodeje. Využijte potenciál e-mailových notifikací s Foxdeli a přeměňte každou zprávu v příležitost k navýšení prodeje a posílení vztahů se zákazníky. 

 

BANNER_EBOOK-Notifikace-Aug-16-2024-09-11-47-2306-AM